OUR STORY OF SIR GEORGES

- OUR STORY -

 Kortweg mogen we zeggen dat we een nieuwe online shop mogen verwelkomen in België met exclusieve verzorgingsproducten voor de moderne en hedendaagse man. Strevend naar een evenwicht tussen kostprijs, stijl en de typische Engelse alsook Italiaanse klassieke traditie's, gaande van sublieme geuren en parfums, verzorgende shampoo's en lotions, de romigste scheercrèmes met de daarbij horende "Badgers" of scheerkwasten, maar ook verzorgings & Anti-aging producten enz.

Het "idee" om deze shop aan de man te brengen is tot stand gekomen op een doorgaanse ochtend. Pfff ... Weer datzelfde ritueel, de wekkerradio snoozen, opstaan, douchen, scheren ... Diezelfde scheergel, komende van dezelfde supermarkt, waar je al jaren trouw aan bent en eigenlijk ook maar z'n werk doet door een blubberig schuim te creëren zonder geur of hydraterende werking...Kortom... oersaaie boel.  Hier moesten we dringend iets aan doen !!

Ik heb dan maar "onze Bompa" Georges ...

 

                        Archief Georges De Groote.

 

... zijne "krabber" bovengehaald, maar deze had echt z'n beste tijd wel gehad en was dringend aan vernieuwing toe.  Al gauw schitterende er een splinternieuwe DE Safety Razor van Mühle in de badkamer met mijn eerste scheerzeep van Truefitt & Hill nl "De Sandalwood" en Silvertip Badger van Edwin Jagger... Wauw, wat een geur explosie en ontdekking. Bij het gebruik van mijn nieuwe Razor, stond ik echt verbaasd wat n evolutie die Razors gedurende de jaren hebben ondergaan naar veiligheid toe en gebruiksgemak.  Dat saaie ochtendritueel was plots veranderd naar een aangename ontdekkingsreis van geuren die daarbovenop ook nog eens enorm hydraterend werken. 

Gedurende diezelfde periode is ook nog eens ons "George'ske" geboren op 9 september 2021. Zoontje van Ellen & Laurent die op zich al gedurende jaren beste vrienden, familie, buren enz geworden zijn - Sir Georges was geboren letterlijk en figuurlijk.

Met "Sir Georges Luxury Men Store" willen wij de "Middle Aged Man" alsook de jeugd als de rijpere man diezelfde ontdekking laten ervaren en uw ochtendrituelen herleggen naar wat wij noemen..het betere ochtendwerk.  

Ons doel ligt er vooral op om u mee te nemen in die ontdekkingsreis van al die mooie "geurnoten" maar ook de kwaliteit van deze producten die je in de supermarkt niet zal vinden. Maar wacht want u krijgt nog meer ... Scheren met Bijvoorbeeld een DE Razor of shavette is misschien iets duurder in aankoop maar veel zuiniger en goedkoper in gebruik. Ook bepaalde producten zoals bv shampoo's waar je veel minder van nodig hebt om zelfs tot een beter resultaat  te komen.

Wij gaan ook dagelijks op zoek naar nieuwe producten die rechtstreeks worden aangekocht in het Verenigd Koninkrijk als Italie en trachten voor iedereen een mooi gamma van geuren en merken samen te stellen alsook rekening te houden met ieders budget.  Om af te sluiten wil ik nog zeggen dat bv goedkopere producten zoals "Proraso" zeker niet onderdoen aan kwaliteit of geurpallet, integendeel - Het is nog steeds het meest verkochte merk in Italie.

Tot slot konden we de producten van Stirling Soap Company zeker niet vergeten - Het moet niet altijd klassiek en al te serieus genomen worden.  Roderick & Mandy Lovan ( Owners Stirling Soap Company - Arkansas USA) brengen speciaal voor jullie geuren die (en geloof me) u terugbrengen naar een tropisch paradijs, een verfrissende Margarita tot zelfs de geur van de oude Barbershop waar die typische geur nog hing van op gelezen kranten en de blauwe vloeistof die de instrumenten moesten ontsmetten en waarbij de rood blauwe Barberpole buiten hing rond te draaien...om de mensen te ontvangen en te verwelkomen.  Dit willen we ook voor jullie betekenen.

Heren...Aan jullie om te komen ontdekken.  Welkom bij "Sir Georges Luxury Men Store" Haacht - Belgium

 

 

Igor ( en natuurlijk Georges'ke himself 😉 )